Kitten met acrylaatkit

Afkitten van wandzijde met acrylaatkit

Een voordeel van het afkitten is dat de kieren mooi weggewerkt kunnen worden, helaas zitten er ook veel nadelen aan. Acrylaatkit vergeelt heel snel en trekt veel stof aan wat in de kit blijft kleven. Als u de plinten niet afkit blijft het eindresultaat veel netter en kunt u ook nog eens de plinten veel makkelijker schoonhouden.

Wij van De Plintenconcurrent proberen onze plinten altijd zo strak mogelijk te plaatsen, helaas ontkom je er soms niet aan dat er oneffenheden in de wanden zitten. Dit kunnen wij eventueel netjes voor u afkitten, wel dient u hier minimaal twee weken mee te wachten i.v.m. het uitzetten van de plinten.

Doet u dit toch direct? 

Dan gaat het vaak fout, de plinten drukken de acrylaatkit tussen de naden uit wat met zich mee brengt dat het eindresultaat niet mooi word. Ook sluit je de plinten helemaal af waardoor er nog vocht achter de plinten kan blijven zitten en de plinten los kunnen komen. Wij raden dit dan ook af om direct na het plaatsen te doen. Wij van De Plintenconcurrent gaan voor kwaliteit en geen kwantiteit, wij willen dat ons product jarenlang mee gaat!