SNELLE MONTAGESERVICE
GEEN VOORRIJKOSTEN
LAAGSTE PRIJS VAN NL

Klassieke plinten laten plaatsen

Wilt u klassieke plinten laten plaatsen door een professional? Bekijk dan nu het assortiment van De Plintenconcurrent uit Zwanenburg, nabij Haarlem. We hebben veel verschillende soorten plinten die uw huis allemaal net een andere stijl geven. Schakel onze experts in bij het plaatsen van klassieke plinten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zwarte plinten
Gekleurde plinten

Laat de klassieke plinten plaatsen door onze experts

Ons plintenbedrijf heeft veel verschillende soorten plinten in huis. Denk bijvoorbeeld aan klassieke plinten, maar ook aan hogere plinten of zwarte mdf-plinten. Veel van onze plinten zijn gemaakt van mdf. Dit is hout dat is samengeperst waardoor dit een licht materiaal wordt. Dit is een enorm voordeel bij het plaatsen van de plinten. Tegenwoordig zijn hoge plinten ook weer helemaal in. Deze plinten geven een modernere look aan uw huis. Bekijk nu ons assortiment voor nog meer moderne plinten. Al onze plinten bestelt u inclusief montage. De plinten worden dus altijd goed gemonteerd door onze experts.

Gekleurde plinten

Kom meer te weten over ons bedrijf

Plan nu een afspraak in voor het laten plaatsen van klassieke plinten. Stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl of neem telefonisch contact op via 020-2619414. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op met De Plintenconcurrent, en de experts vertellen u alles wat u wilt weten over ons bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Top