SNELLE MONTAGESERVICE
GEEN VOORRIJKOSTEN
LAAGSTE PRIJS VAN NL

Moderne plinten

Moderne plinten geven een rustige sfeer aan uw huis. De plinten zijn de afwerking van uw huis. Het is dus van belang dat deze met zorg gelegd worden. De experts van De Plintenconcurrent uit Waardenburg, nabij Haarlem hebben jarenlang ervaring en kennis in huis waardoor ze elke plint goed kunnen leggen. Ze zorgen ervoor dat de afwerkingen van uw huis helemaal worden doorgevoerd op alle plinten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zwarte plinten
Gekleurde plinten

Moderne plinten laten monteren

Wilt u moderne plinten laten monteren in uw huis? Vraag dan de hulp aan de experts van De Plintenconcurrent. Bij ons ontvangt u de plinten inclusief montage. We hebben veel verschillende soorten plinten in ons assortiment, elk met een eigen stijl. Onder onze moderne plinten vallen bijvoorbeeld de hoge plinten. Deze zijn langer dan een normale plint en geven een rustige uitstraling aan uw huis. Een ander voorbeeld van een moderne stijl zijn zwarte plinten. Deze plinten steken enorm af tegen de muur en geven een interessante stijl aan uw huis. Al de plinten die onze experts plaatsen, worden afgekit en goed afgewerkt. De afwerkingen van uw huis zijn bij ons bedrijf in goede handen.

Gekleurde plinten

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten hoeveel onze moderne plinten kosten? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U krijgt een goede prijsindicatie voor de plinten inclusief montage door onze experts. Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 020-2619414 of stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl. Onze experts zorgen ervoor dat u de perfecte plinten in huis krijgt.

Top