Montage

Kwaliteit

Plinten laten monteren door De Plintenconcurrent is een goede keuze. Onze plinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, een afkorting voor Medium Density Fibreboard. Dit plaatmateriaal bestaat uit houtvezels en synthetische harsen, die via een thermo mechanisch proces worden samengeperst. MDF-plinten hebben een fijne, dichte vezelstructuur. Dit komt door persing onder hogedruk en hoge temperatuur in V313-kwaliteit. Daardoor zijn MDFplinten extra vochtwerend.

Eigenschappen

De sfeerplinten van De Plintenconcurrent hebben meerdere prettige eigenschappen. Door de compacte structuur gaat frezen en zagen zeer gemakkelijk en komt er weinig stof vrij bij het monteren. Qua kleurstelling zijn ze 1x voorgegrond en 1x voorgelakt in RAL 9010 (zuiver wit). Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? In dat geval bestellen wij dat voor u, waarna wij de plinten kant-en-klaar leveren. U kunt de plinten ook door ons laten monteren tegen een all-inclusive tarief.

Afwerking

MDF-plinten bieden wij aan in allerlei soorten en maten. Ons professionele team zorgt bij het plaatsen ervoor dat de plinten strak tegen de muur liggen. Zo leggen wij een schitterende rand langs uw vloer.

Aandacht voor afwerking is ook inbegrepen bij De Plintenconcurrent!

Verstekzagen

MDF is een goed bewerkbaar materiaal en laat zich gemakkelijk op maat zagen. Het splintert nauwelijks vanwege de fijne vezelstructuur en als u plinten wilt laten monteren, hebt u daardoor weinig last van stof. Door de uitwendige hoeken superscherp in verstek te zagen en de inwendige hoeken indien dit mogelijk is ook, ziet ons vakkundig montageteam erop toe dat alles goed op elkaar past en naadloos in elkaar overgaat. Zo worden de MDF-plinten een sieraad voor uw huis. Wilt u MDF-plinten laten monteren? Dan kiest u voor een hoogwaardig product met een zeer hoge slijtvastheid.

De Plintenconcurrent BV

Plint kiezen

Kies uw favoriete plint en plan een datum voor montage. Ons professionele team zorgt bij het plaatsen ervoor dat de plinten strak tegen de muur liggen. Zo leggen wij een schitterende rand langs uw vloer. Door de hoeken superscherp in verstek te zagen, ziet ons vakkundig montageteam erop toe dat alles goed op elkaar past en naadloos in elkaar overgaat.

Wat onze klanten zeggen

Vakkundig geplaatste plinten en er is tijdens de uitvoering meegedacht met ons als klant om tot een mooi afgewerkt resultaat te komen. Kortom prima werk en zeer tevreden.

Rob de Vos
Plinten zijn zeer netjes en vakkundig geplaatst door Michael en Dayen! Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar nieuwe plinten tegen een scherpe prijs.
Marijn van Cuijk
Op zondagavond een offerte aangevraagd en op vrijdagochtend zijn onze plinten gelegd. Een strak resultaat en heel klantvriendelijke mensen!
Rinske bakker
Michael en Marco zijn een superteam! De mannen zijn heel vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Daarnaast waren de plinten zeer keurig en snel gelegd. Ook alle afval hebben zij netjes opgeruimd. Mocht ik weer plinten nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.
Cathy van der Hulst Martinez
Super bedrijf, duidelijk, betaalbaar, snel. En dan ook nog 2 toppertjes van monteurs (Dayen en Marco). Helemaal tevreden dus!
Marc van Woesik
De Plintenconcurrent BV

Plinten laten plaatsen?

Plinten laten monteren door De Plintenconcurrent is een goede keuze. Onze plinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, een afkorting voor Medium Density Fibreboard.

 • Call for free consultation
  0-800-255-52-38
De Plintenconcurrent

Dé leverancier van
plinten inclusief montage

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Dan bent u bij De Plintenconcurrent aan het juiste adres. Wij leveren en monteren MDF-plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden.

U weet van tevoren precies wat het plaatsen van uw plinten gaat kosten. Wij kunnen binnen 48 uur starten met het plaatsen van de plinten indien gewenst. Ons bedrijf draait op een goed gemotiveerd team van enthousiaste mensen. Tevredenheid en service staan bij ons hoog in vaandel. Wij bieden goede service, hierdoor hebben wij een tevreden  klantenbestand opgebouwd waaronder een groot aantal bedrijven en woning coöperaties.

 • Snelle montageservice
  Uw project altijd van aanvraag tot oplevering binnen 10 dagen gerealiseerd.
 • Geen voorrijkosten
  U betaalt bij De Plintenconcurrent geen voorrijkosten.
 • Laagste prijs van NL
  Plinten inclusief montage voor de laagste prijs van Nederland.
 • Ruime keuze
  Ruime keuze aan MDF sfeerplinten voor ieder interieur.
Top