SNELLE MONTAGESERVICE
GEEN VOORRIJKOSTEN
LAAGSTE PRIJS VAN NL

Nieuwe plinten laten plaatsen

Wilt u nieuwe plinten laten plaatsen door de experts van De Plintenconcurrent uit Zwanenburg, nabij Haarlem? Ons bedrijf heeft een grote collectie met verschillende soorten plinten in verschillende stijlen. Gaat u voor de moderne plinten of houdt u meer van de klassieke plinten? De keuze is geheel aan u.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zwarte plinten
Gekleurde plinten

Laat nieuwe plinten plaatsen door onze experts

Het plaatsen van nieuw plinten wordt gedaan door de experts van ons bedrijf. We hebben veel verschillende soorten plinten in huis die allemaal een andere stijl hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoge plinten. Deze plinten geven een rustige en chique uitstraling aan uw huis. Onze plinten zijn gemaakt van mdf Dit is samengeperst hout. De houten plinten worden gemonteerd door onze experts. Ze hebben jarenlang ervaring met het plaatsen van plinten, maar ook met overzetplinten. De kennis en ervaring die ze in huis hebben, zetten de experts elke dag weer in. Overzetplinten worden over de bestaande plinten bevestigd, waardoor de plinten gelijk een nieuwe uitstraling krijgen.

Gekleurde plinten

Neem contact op met ons bedrijf

Wilt u weten welke nieuwe plinten De Plintenconcurrent allemaal kan plaatsen? Neem dan nu contact met ons op. Vul ons contactformulier in, stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl of neem telefonisch contact op via 020-2619414. Laat uw plinten monteren door onze experts. Wilt u een goede prijsindicatie ontvangen? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan.

Top