SNELLE MONTAGESERVICE
GEEN VOORRIJKOSTEN
LAAGSTE PRIJS VAN NL

Plakplinten laten leggen

Bij ons bedrijf uit Zwanenburg, nabij Haarlem kunt u plakplinten laten leggen door experts. Deze plakplinten worden op de muur of op de grond gelegd. Er hoeft niks te worden geboord of gelijmd. Het plaatsen van de plakplinten zorgt dus niet voor extra rommel en onderhoud. Bekijk nu het hele assortiment aan plakplinten.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zwarte plinten
Gekleurde plinten

Wilt u plakplinten laten leggen door onze experts?

Laat de plakplinten leggen door een van onze experts vanuit De Plintenconcurrent. We hebben veel verschillende soorten plinten in ons assortiment, waaronder plakplinten maar ook houten plinten of zwarte plinten. Onze plinten worden gemaakt van samengeperst hout, ook wel mdf genoemd. Wij verkopen de goedkoopste plinten in de regio inclusief montage. Het is mogelijk om de plinten op de muur de plaatsen maar ook op de vloer, of eventueel beide. Heeft u nog oude plinten maar bent u toe aan vernieuwing? Bekijk dan ook onze overzetplinten. Deze worden over de huidige plinten geplaatst. Uw huis krijgt gelijk een opknapbeurt. Dus laat de plakplinten leggen door onze professionals.

Gekleurde plinten

Vraag nu een offerte aan

Wilt u weten hoeveel het kost om plakplinten te laten plaatsen bij ons bedrijf? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. U krijgt een goede prijsindicatie voor de plinten inclusief montage door onze experts. Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact op via 020-2619414 of stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl. Laat uw plinten monteren door onze experts.

Top