Plinten laten afkitten? Laat u goed informeren door één van onze adviseurs.

Wilt u uw plinten laten afkitten voor een extra strak eindresultaat?Indien uw muren erg gekromd zijn, en u weet dit vóór de installatie van uw plinten, is het een aanrader om de plinten ook te laten afkitten. In veel oudere woningen zijn de muren niet volledig recht en daar valt jammer genoeg niet aan te ontkomen. Met onze kit kunt u uw plinten dus direct na montage laten afkitten. Onze afdichtingskit is specifiek voor dit doel ontworpen. Afkitten is niet altijd nodig daar onze monteurs de plinten altijd zo strak mogelijk afmonteren. Desgewenst kunt u er dus ook voor kiezen om uw plinten na plaatsing te laten afkitten.

Uw plinten laten afkitten door ons bedrijf

Specifiek voor onze plinten hebben wij van De Plintenconcurrent een zeer hoogwaardige afdichtingskit ontwikkeld (Premium Seal kit) die in combinatie met onze High Tack plintenkit aansluitend na de montage kan worden aangebracht. Normaliter is dit niet uitvoerbaar omdat montagekit een hoog vochtgehalte heeft en dus nog veertien dagen volledig zou moeten uitharden alvorens de plinten kunnen worden afgekit. De voordelen van onze speciaal ontwikkelde kit zijn onder andere dat de kit niet gaat vergelen en geen stof aantrekt. Daarnaast kunt u hiermee plinten onder een moeilijke hoek plaatsen. De standaard acrylaatkit die door veel montagebedrijven wordt toegepast die dit gratis aanbieden, is van een b-kwaliteit. Na enkele weken begint de kit te vergelen en de enige oplossing is dan om de plinten opnieuw te lakken en dat is nu net wat onze klanten niet willen. Ons bedrijf biedt plinten aan inclusief de montage hiervan. Gaat u voor klassieke plinten? Dan is de afwerking van de plinten heel belangrijk. Dit geldt overigens voor alle plinten maar specifiek ook de hoge plinten.

Voordelen van onze Premium Kit in het kort:

 • Onze Premium Kit is van absolute A-kwaliteit.
 • Onze Premium Kit krimpt niet.
 • De Plintenconcurrent afdichtingskit vergeelt niet.
 • Trekt geen stof aan.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wilt u weten hoe veel het kost om uw plinten te laten afkitten? Vraag dan nu een offerte aan. U krijgt een goede prijsindicatie voor de plinten inclusief montage door onze experts. Heeft u nog andere vragen? Neem telefonisch contact met ons op via 020-2619414 of stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl. Laat uw plinten monteren door onze experts.

Zie de voor en na foto’s hieronder:

Plinten vóór het afkitten

Plinten afgekit

De Plintenconcurrent BV

Plint kiezen

Kies uw favoriete plint en plan een datum voor montage. Ons professionele team zorgt bij het plaatsen ervoor dat de plinten strak tegen de muur liggen. Zo leggen wij een schitterende rand langs uw vloer. Door de hoeken superscherp in verstek te zagen, ziet ons vakkundig montageteam erop toe dat alles goed op elkaar past en naadloos in elkaar overgaat.

Wat onze klanten zeggen

Vakkundig geplaatste plinten en er is tijdens de uitvoering meegedacht met ons als klant om tot een mooi afgewerkt resultaat te komen. Kortom prima werk en zeer tevreden.

Rob de Vos
Plinten zijn zeer netjes en vakkundig geplaatst door Michael en Dayen! Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar nieuwe plinten tegen een scherpe prijs.
Marijn van Cuijk
Op zondagavond een offerte aangevraagd en op vrijdagochtend zijn onze plinten gelegd. Een strak resultaat en heel klantvriendelijke mensen!
Rinske bakker
Michael en Marco zijn een superteam! De mannen zijn heel vriendelijk, behulpzaam en eerlijk. Daarnaast waren de plinten zeer keurig en snel gelegd. Ook alle afval hebben zij netjes opgeruimd. Mocht ik weer plinten nodig hebben dan weet ik waar ik moet zijn.
Cathy van der Hulst Martinez
Super bedrijf, duidelijk, betaalbaar, snel. En dan ook nog 2 toppertjes van monteurs (Dayen en Marco). Helemaal tevreden dus!
Marc van Woesik
De Plintenconcurrent BV

Plinten laten plaatsen?

Plinten laten monteren door De Plintenconcurrent is een goede keuze. Onze plinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, een afkorting voor Medium Density Fibreboard.

 • Call for free consultation
  0-800-255-52-38
De Plintenconcurrent

Dé leverancier van
plinten inclusief montage

Bent u op zoek naar een vakbekwaam bedrijf dat in uw ruimte de Moderne plinten professioneel kan plaatsen? Dan bent u bij De Plintenconcurrent aan het juiste adres. Wij leveren en monteren MDF-plinten in alle soorten en maten in bestaande woningen, nieuwbouw en kantoorpanden.

U weet van tevoren precies wat het plaatsen van uw plinten gaat kosten. Wij kunnen binnen 48 uur starten met het plaatsen van de plinten indien gewenst. Ons bedrijf draait op een goed gemotiveerd team van enthousiaste mensen. Tevredenheid en service staan bij ons hoog in vaandel. Wij bieden goede service, hierdoor hebben wij een tevreden  klantenbestand opgebouwd waaronder een groot aantal bedrijven en woning coöperaties.

 • Snelle montageservice
  Uw project altijd van aanvraag tot oplevering binnen 10 dagen gerealiseerd.
 • Geen voorrijkosten
  U betaalt bij De Plintenconcurrent geen voorrijkosten.
 • Laagste prijs van NL
  Plinten inclusief montage voor de laagste prijs van Nederland.
 • Ruime keuze
  Ruime keuze aan MDF sfeerplinten voor ieder interieur.
Top