Plinten montage

DDe Plintenconcurrent

Plinten laten monteren door De Plintenconcurrent is een goede keuze. Onze plinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF, een afkorting voor Medium Density Fibreboard. Dit plaatmateriaal bestaat uit houtvezels en synthetische harsen, die via een thermo mechanisch proces worden samengeperst. MDF-plinten hebben een fijne, dichte vezelstructuur. Dit komt door persing onder hogedruk en hoge temperatuur in V313-kwaliteit. Daardoor zijn MDFplinten extra vochtwerend.

EEigenschappen

De sfeerplinten van De Plintenconcurrent hebben meerdere prettige eigenschappen. Door de compacte structuur gaat frezen en zagen zeer gemakkelijk en komt er weinig stof vrij bij het monteren. Qua kleurstelling zijn ze 1x voorgegrond en 1x voorgelakt in RAL 9010 (zuiver wit). Gaat uw voorkeur uit naar een andere kleur? In dat geval bestellen wij dat voor u, waarna wij de plinten kant-en-klaar leveren. U kunt de plinten ook door ons laten monteren tegen een all-inclusive tarief.

AAfwerking

MDF-plinten bieden wij aan in allerlei soorten en maten. Ons professionele team zorgt bij het plaatsen ervoor dat de plinten strak tegen de muur liggen. Zo leggen wij een schitterende rand langs uw vloer.

Aandacht voor afwerking is ook inbegrepen bij De Plintenconcurrent!

VVerstekzagen

MDF is een goed bewerkbaar materiaal en laat zich gemakkelijk op maat zagen. Het splintert nauwelijks vanwege de fijne vezelstructuur en als u plinten wilt laten monteren, hebt u daardoor weinig last van stof. Door de uitwendige hoeken superscherp in verstek te zagen en de inwendige hoeken indien dit mogelijk is ook, ziet ons vakkundig montageteam erop toe dat alles goed op elkaar past en naadloos in elkaar overgaat. Zo worden de MDF-plinten een sieraad voor uw huis. Wilt u MDF-plinten laten monteren? Dan kiest u voor een hoogwaardig product met een zeer hoge slijtvastheid.