SNELLE MONTAGESERVICE
GEEN VOORRIJKOSTEN
LAAGSTE PRIJS VAN NL

Plintenbedrijf

Wij zijn het beste plintenbedrijf in de regio. De Plintenconcurrent is gevestigd in Zwanenburg, vlak bij Haarlem. We hebben een groot assortiment aan verschillende soorten plinten. Bij ons betaalt u de plinten en krijgt u de montage er gratis bij. Onze experts bevestigen de plinten bij u in huis en zorgen ervoor dat de afwerking perfect wordt gedaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Zwarte plinten
Gekleurde plinten

Kom langs bij ons plintenbedrijf

Ons plintenbedrijf heeft een groot assortiment aan verschillende soorten plinten. We hebben veel houten plinten die van samengeperst hout zijn gemaakt. Hierdoor worden de plinten licht en zijn ze makkelijker te plaatsen. Om de plaatsing nog makkelijker te maken, is het mogelijk om voor plakplinten te gaan. Bij deze plinten komt er geen hamer of lijm kijken. Houdt u meer van een moderne look? Ga dan voor de hoge plinten. Dit geeft een rustige uitstraling aan uw huis. Kortom, als u nieuwe plinten voor uw huis nodig heeft, dan komt u naar ons plintenbedrijf.

Gekleurde plinten

Vraag meer informatie aan over ons bedrijf

Wilt u meer informatie ontvangen over ons plintenbedrijf? Stuur ons een e-mail via info@deplintenconcurrent.nl of neem telefonisch contact op via 020-2619414. Wilt u meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact op met De Plintenconcurrent en de experts vertellen u alles wat u wilt weten over ons bedrijf. Laat nu uw plinten monteren door onze experts. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang een goede prijsindicatie inclusief montage.

Top