De Plintenconcurrent
  • image
    Domineeslaan 80, 1161 BW Zwanenburg
  • image
    Openingstijden: Ma - Vrij 08:00 - 17:00
Contact Title
Heeft u een vraag? 020 2619414

Testimonials

Na het zien van alle recensies een offerte opgevraagd en binnen een paar paar dagen konden de plinten al geplaatst worden. ‘S ochtends een belletje dat men onderweg is. Er is super strak werk afgeleverd door Jenthe, wat een vakman! Jenthe denkt met je mee en zorgt voor een super strak eindresultaat! Complimenten en ik zou ze aan een ieder aanbevelen!

Robert K.
image
Snel een offerte binnengekregen die zeer aantrekkelijk geprijsd was vergeleken met de concurrerende bedrijven. Kan de plintenconcurrent iedereen aanraden.
Zenar H.
image

Op woensdag een offerte aangevraagd en dezelfde dag ontvangen. De maandag erop zijn de plinten geplaatst. Alles is volgens afspraak verlopen. In een paar uur tijd is mijn appartement van plinten voorzien, netjes geplakt en afgekit tegen een kleine meerprijs (niet verplicht). Geen rommel, geen gedoe, gewoon goed! Ik ben tevreden.

Marjolein B.
image

Iets meer dan een week na het aanvragen van de offerte, zijn de plinten bij ons geplaatst. Zeer kundige, vriendelijke en meedenkende mannen. Er werd razendsnel en keurig gewerkt. Wij zijn meer dan tevreden! Prachtig, iedere euro waard!!

Judith P.
image

Goed, snel en vakkundig geholpen. Zorgen voor passende oplossingen bij ongelijke muren/vloeren. Zeer vriendelijke mensen

Gerrit M.
image

Snelle service en een prachtig resultaat. Als extra service werden de plinten nog even afgekit door de vriendelijke monteurs. Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Gerard B.
image

Vandaag plinten laten plaatsen door de heren van Plintenconcurent. Supersnel, superstrak, zorgvuldig en ook nog eens aardig. 15cm hoge plinten prachtig afgewerkt. Dank heren!

Lirenzo C.
image

Uit de ruime keuze kregen wij een deskundig advies en binnen 24 h een offerte. De plinten zijn netjes en strak gelegd. Precieze en schone werkwijze. Een absolute aanrader!!

Syl S.
image

Vlotte en vriendelijke communicatie met Jan. Denkt ter plekke ook mee met alles. Eerst de bovenverdieping laten doen, op een later moment door hoge tevredenheid ook de begane grond.

Eindresultaat mag er zeker zijn, ik krijg er al veel positieve reacties over. Veel dank voor alles!

Erik
image
Offerte0
Offerte is nog leeg
Meer toevoegen aan offerte
0